• Geen opmerking, keurig verpakt in cadeaupapier en zeer snelle levering

    Sterke punten
    levering
    gratis cadeau gekregen
    Discreet

    Door Simone B op 16 juni 2019 Reageer

  • Goede ervaring met sexshop Desire, snelle levering en conform afspraak volgende dag in huis.

    Door Simone op 24 april 2019 Reageer

  • Slecht bedrijf je betaalt dubbele kosten als je iets terug stuurt en eerst zeggen ik.betaal de verzendkosten wel.belachelijk en dan dreigen als je 5 euro niet betaald met een deurwaarder het geen wat ik had gekocht was ook al in een seconden kapot onklantvriendleijk never nooit meer debielen

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Desiree op 26 februari 2019 Reageer

  • Fijne winkel lekker shoppen op je mobiel, duidelijk communicatie alleen jammer dat retour kosten voor jezelf zijn maarja dat is het risico van kopen online. Chat medewerker reageert echt snel. +1

    Sterke punten
    Zondag levering

    Door Silke duurko op 2 februari 2019 Reageer

  • Snelle en keurige levering, zeker een aanrader.

    Sterke punten
    Bezorging
    Vriendelijke klantenservice
    Discreet

    Door K.Maastrichs op 31 januari 2019 Reageer

  • zeer content met de levering en de service. Keurig zoals afgesproken mijn spulletjes binnen 24 uur in huis.

    Sterke punten
    Live chat
    Tot 01.00 bereikbaar
    Klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Geen zwaktepunten kunnen ontdekken.

    Door FransF op 8 januari 2019 Reageer

  • Ik ben zeer te spreken over sexshop desir. Keurig mijn aangekochte product de volgende dag in huis. Keurige geholpen via de live chat.

    Sterke punten
    Servive en levering de volgende dag

    Zwakke punten
    Site is af en toe traag lijkt het wel

    Door Anoniem op 30 december 2018 Reageer (1 reactie)

  • Ik herken mij niet in de negatieve ervaringen die ik hier lees over sexstoreonline.nl waar ik al heel wat jaren spullen koop. Daarom wilde ik dit toch even kwijt. Ik koop er voornamelijk glijmiddel en leathercleaners moet ik eerlijk zeggen. En dat eens in de ..3 maanden ongeveer. Maar heb toch ook door de jaren heen andere zaken zoals toys e.d. daar gekocht. Het is weleens voorgekomen dat er een foutje was gemaakt. Maar meestal is alles prima. En zo'n foutje werd na een mailtje altijd weer recht gezet d.m.v. nasturen of geld terug storten.
    Ik wil alleen maar zeggen dat ik gewoon wel goede ervaringen heb met deze shop -waar ik zo langzamerhand echt wel een vaste klant van ben- en ik vind ze betrouwbaar.
    Ik zeg niet dat andere mensen met negatieve ervaringen liegen of zo ! Alleen maar dat ik positieve ervaringen heb met sexstoreonline.

    Sterke punten
    Voor mij sterk punt dat ik kan kiezen voor een pakje gemak afhaalpunt van post.nl want ik ben nooit thuis als ze aan de deur komen.

    Zwakke punten
    Soms maken ze een fout als er een aanbieding is van 3 flesjes leathercleaner voor ...zoveel.. euro : omdat je dan bij 'aantal' moet invullen '1' (=3 flesjes dus) en dan gaat het soms mis: krijg je 1 flesje i.p.v. 3. Ja, daar moeten ze beter op letten. (overigens na een mailtje maken ze het goed).

    Door Pat op 8 oktober 2018 Reageer

  • vriendelijke medewerkers

    Sterke punten
    snelle levering
    goed contact met medewerkers
    goedkoop

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 11 september 2018 Reageer

  • op 12.october een cockring van het merk rimba besteld,ontvangen ,blijkt al een van de 3 drukknopen stuk te zijn (kan gebeuren ),naar mail terug gestuurd op eigen kosten .Ontvang een nieuwe ,weeeeeeeeeeeeeeeeer stuk.Weer een mail gestuurd,.....stuurt u maar terug (u krijgt de kosten vergoed ).Dus weer terug....................maar nu ontvang ik niets meer, dus geen cockring maar ook geen geld terug .Man man,wat een treurige zaak,ook gaat het om een sexspeeltje ,service..................slecht ,nooit meer !!!!

    Sterke punten
    jammer genoeg geen

    Zwakke punten
    zie boven

    Door w.Lau op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al meerdere weken geleden een bestelling gedaan en alles zou op voorraad zijn. Komen ze na een paar weken met een smoes dat er een artikel niet meer te leveren is en dat ze me hierover een bericht zouden hebben gestuurd. Nou echt niet. Dezelfde dag zouden ze dan toch gaan afsturen. Inmiddels weer twee weken later niets ontvangen. Het zijn gewoon grote bedriegers die nergens op reageren.
    Niet kopen dus, wees gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wel betalingen innen maar niet leveren
    Nergens op reageren

    Door Guido Visser op 29 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb hier nu 2x een bestelling gedaan, snelle levertijd en zoals aangegeven op de site ook discreet verpakt.
    Zou hier zo weer bestellen.

    Sterke punten
    Discreet verpakt, snelle levertijd

    Zwakke punten
    -

    Door Bernadette op 28 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestellingen boven de €50,00 zijn gratis.

    Als een bestelling €49,90 en je belt met het klantenservice om te vragen of zij coulantie kunnen verlenen (immers, €5,00 verzendkosten om een tekort van €0,10 is een beetje absurd), dan wordt je belachelijk te woord gestaan.

    Medewerker: ''Het is een geautomatiseerd systeem (heb ik overigens begrip voor) en ik ga niet een kwartier bezig zijn voor je bestelling om je 5 euro te besparen. Koop maar iets extra's en dan ben je er ook wel.''

    Ik zie ook af van mijn aankoop. Zat andere websites die wél waardering
    hebben voor hun klanten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vreselijke klantenservice

    Door Evert op 28 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer znel en keurig geleverd voor een prima prijs.
    Fijne aanbiedingen
    Leuke webwinket

    Sterke punten
    Prijs. Snelheid. Pakje gemak

    Zwakke punten
    Geen

    Door Stelletje op 8 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb afgelopen zaterdag een groot bedrag aan artikelen besteld en is nog niet binnen.
    slechte reclame op de site.
    1 keer maar nooit weer daar wat bestellen.

    Door RHW op 23 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wachten al een week op een bestelling... erg irritant. Het is wel aangemeld bij post.nl maar niet afgeleverd. Onprofessioneel, amateuristisch, en valse beloftes. En als je ze aanschrijft krijg je de bevestigingsmail nog eens toe gestuurd, duh, nee daar zit ik op de wachten. Nooit meer bestel ik daar wat, weg 60 euro.

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Onprofessioneel, amateuristisch, niet te vertrouwen.

    Door Eddie op 13 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I ordered an item over a week ago when it comes to confirmation email it was nearly instant... They got my money alright & let me know about it... Still I havnt recieved the promised email with tracking number for the package that was suppose to be sent the very next day, it has been a week now, I tried to contact them several times, no response, calling them send you to voicemail after second signal... Worst customer service ever!
    Won't be buying from them ever again!

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Customer service
    Promises vrs reality
    Slow service
    All across the board negative experience

    Door Mars op 3 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn bestelling gepleegd op 15 november 2016 en de volgende dag (16november2016) bericht dat het pakketje is aangemeld via postNL. Op 22 november eerste poging om te vragen wat er met de zending is gebeurd aangezien het niet meer te volgen was via postNL; geen reactie. Op 23 november een tweede poging; weer geen reactie. Op 24 november werd terug gemaild dat de zending inderdaad niet door was en er op 24 november opnieuw zou worden gestuurd, echter geen voorraad wat ik had besteld. Ik heb diezelfde dag terug gemaild om eerst te weten hoe lang de zending weer zou duren, aangezien ik het in het betreffend weekend nodig had. Er is door de persoon medegedeeld dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Ik heb 25 november terug gemaild om aan te geven wat als vervanging van hetgeen er niet op voorraad was ervan uitgaande dat zoals is toegezegd dan 26 november, uiterlijk 27 november de zending zou worden geleverd.

    Wishfull thinking....ik heb nog meermalen gemaild om te vragen wanneer ik het pakketje kon ontvangen, doch nooit meer reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk is het pakketje afgelopen zaterdag 03 december 2016 bezorgd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Klantenservice van lik mijn vestje
    Komen afspraken niet na
    Communicatie is beperkt

    Door Gaysian op 4 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben zeer tevreden preken over deze winkel ze hebben een snelle levering.

    Sterke punten
    Afspraken worden naar gekomen

    Door Henk op 9 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De beste shop van, in ieder geval Noord Brabant. Vriendelijke, gezellige en snelle service (met een kopje koffie erbij). Ook bestellingen gaan heel snel en men heeft veel know-how over hoe de producten te gebruiken. En zelfs de prijs is zeer laag vergeleken met andere shops. Top!

    Sterke punten
    - Aardig grote voorraad, dus meteen te leveren.
    - Webshop waarbij te zien is of product in winkel aanwezig is.
    - Snelle levering bij bestellingen.
    - Klantvriendelijk en klantgericht.
    - Veel kennis van producten.

    Door daan op 29 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tevreden klant

    Sterke punten
    Zeer uitgebreid overzichtelijk aanbod.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Tara op 13 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week een sexmeubel gekocht bij Liberatorshop.eu en 2 dagen later in huis. Ik had voordat ik de aankoop deed nog wat vragen en werd hierbij door Natascha SUPER fijn geholpen. Ik vond het wel een beetje lastig om wat "intieme" vragen te stellen die bij het product hoorden, maar ik werd hier heel professioneel geholpen.
    Ik ben super blij met mijn aankoop en ga hier zeker weer bestellen. Bedankt voor de fijne en professionele service! Echt een aanrader!

    Sterke punten
    Goede service, professionele houding!

    Zwakke punten
    Helemaal 0

    Door Peter op 22 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • hoi,

    ik vind dit een super winkel,erg open je kan vragen stellen, niks geheimzinnigs en daarom verdient deze shop alle credits

    door een prostaat probleem was ik genoodzaakt om andere wegen te zoeken voor een erectie en ik kan u melden deze mensen helpen je goed
    snelle levering , discreet

    Jan

    Sterke punten
    goed voor lichting, veel producten snel en goed

    Zwakke punten
    geen

    Door jan op 10 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een maand geleden hebben we een bestelling gedaan bij Manoes.nl.
    We kregen geen bevestiging van de bestelling. Op navraag via mail hierover werd niet gereageerd. Na een week nog niets ontvangen te hebben, maar weer gemaild. Paar dagen later kregen we een mail dat er al eerder over gemaild zou zijn dat de producten niet op voorraad waren en pas een paar weken later geleverd konden worden. Er werd een datum genoemd. Deze datum gepasseerd weer mail gestuurd, geen reactie. Nog 2 keer gemaild, geen reactie. Meerdere malen gebeld, geen reactie. Nu mail gestuurd dat we een reactie eisen, anders doen we aangifte van oplichting.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, voorraad, te weinig medewerkers.

    Door P. Bouthisma op 22 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor de eerste keer hier besteld. Supersnelle levering. Ik bestelde op zondagmiddag en het werd maandag al geleverd. Niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste shop. Wel goede kwaliteit van de artikelen en snelle levering. Ik bestel hier zeker nog een keer.

    Sterke punten
    snelheid van levering
    prijs

    Zwakke punten
    geen

    Door Bart op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.