• Wij zijn swingers dus we bestellen regelmatig een leuke outfit.. Ook kopen we wel eens een speeltje.. Hier hebben we altijd een snelle levering (belangrijk hoor), een kortingscode en spaarpunten. Zeer tevreden. Wat ook fijn is dat je ze gewoon kunt bellen. Hele aardige mensen.

    Sterke punten
    Telefonisch bereikbaar Kortingen Spaarprogramma Snelle levering

    Door Miranda op 26 juni 2020 Reageer
  • Ik heb hier al vaker iets besteld en op een keer ging er toch iets fout. Ik ontving een defecte vibrator. Onmiddellijk gebeld en de volgende dag had ik meteen een nieuwe in huis + een cadeaubon en een persoonlijke excuusbrief. Ik ben zeer tevreden over deze aanpak.

    Sterke punten
    Top klantenservice Groot assortiment

    Door Lekkerstel op 28 mei 2020 Reageer
  • Altijd snel geleverd en ze helpen je graag met advies. Ook telefonisch. Leuke kortingen voor vaste klanten. Een echte aanrader.

    Sterke punten
    Snelle levering Telefonisch bereikbaar Achtetaf betalen

    Zwakke punten
    Weinig lingerie in grotere maten

    Door Remy op 27 mei 2020 Reageer
  • KOOP HIER NIET....1x geprobeerd, en nooit meer...geen reactie op je mails, niks geleverd..erg jammer.boeven:(

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Gvs op 8 februari 2020 Reageer
  • Ik ben zeer tevreden met deze webwinkel. Snel en discrete levering en zeer goedkoop ook nog eens

    Sterke punten
    Levering, assortiment, Prijs , klantenservice, kundig

    Zwakke punten
    Niet bekend

    Door Ronald op 23 januari 2020 Reageer
  • Dik tevreden - Review over Barotique

    Ik ben heel tevreden over de service van deze shop. Wat ook heel plezierig is vind ik, dat je de bestelling ook op kunt halen bij ze. Is ook gelijk een mooie gelegenheid om even rond te snuffelen.

    Sterke punten
    De vriendelijkheid en het verstand wat ze hebben van al hun artikelen.

    Zwakke punten
    Beetje jammer dat ze niet altijd de zelfde dag verzenden, maar de volgende dag. Is niet echt heel vervelend te noemen.

    Door Mandy op 15 december 2019 Reageer
  • Aanrader! - Review over Dutch Erotics

    Gewoon een goede betrouwbare sexshop. Al meerdere bestellingen hier gedaan en het word altijd de volgende dag al geleverd. Top service!

    Sterke punten
    Snelle levering Klantvriendelijk Ruime keus Top service!!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniem op 29 september 2019 Reageer
  • Zeer tevreden over de support en het verloop van de bestelling, zelf een gratis cadeautje gekregen.

    Sterke punten
    klantenservice, verzending, persoonlijke aandacht

    Door Anoniem op 6 augustus 2019 Reageer
  • Tevreden - Review over Sexshop Desire

    Geen opmerking, keurig verpakt in cadeaupapier en zeer snelle levering

    Sterke punten
    levering gratis cadeau gekregen Discreet

    Door Simone B op 16 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede ervaring met sexshop Desire, snelle levering en conform afspraak volgende dag in huis.

    Door Simone op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht bedrijf je betaalt dubbele kosten als je iets terug stuurt en eerst zeggen ik.betaal de verzendkosten wel.belachelijk en dan dreigen als je 5 euro niet betaald met een deurwaarder het geen wat ik had gekocht was ook al in een seconden kapot onklantvriendleijk never nooit meer debielen

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Desiree op 26 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne webwinkel - Review over Fun4lovers

    Fijne winkel lekker shoppen op je mobiel, duidelijk communicatie alleen jammer dat retour kosten voor jezelf zijn maarja dat is het risico van kopen online. Chat medewerker reageert echt snel. +1

    Sterke punten
    Zondag levering

    Door Silke duurko op 2 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snelle en keurige levering, zeker een aanrader.

    Sterke punten
    Bezorging Vriendelijke klantenservice Discreet

    Door K.Maastrichs op 31 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tevreden - Review over Sexshop Desire

    zeer content met de levering en de service. Keurig zoals afgesproken mijn spulletjes binnen 24 uur in huis.

    Sterke punten
    Live chat Tot 01.00 bereikbaar Klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Geen zwaktepunten kunnen ontdekken.

    Door FransF op 8 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zeer te spreken over sexshop desir. Keurig mijn aangekochte product de volgende dag in huis. Keurige geholpen via de live chat.

    Sterke punten
    Servive en levering de volgende dag

    Zwakke punten
    Site is af en toe traag lijkt het wel

    Door Anoniem op 30 december 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik herken mij niet in de negatieve ervaringen die ik hier lees over sexstoreonline.nl waar ik al heel wat jaren spullen koop. Daarom wilde ik dit toch even kwijt. Ik koop er voornamelijk glijmiddel en leathercleaners moet ik eerlijk zeggen. En dat eens in de ..3 maanden ongeveer. Maar heb toch ook door de jaren heen andere zaken zoals toys e.d. daar gekocht. Het is weleens voorgekomen dat er een foutje was gemaakt. Maar meestal is alles prima. En zo'n foutje werd na een mailtje altijd weer recht gezet d.m.v. nasturen of geld terug storten. Ik wil alleen maar zeggen dat ik gewoon wel goede ervaringen heb met deze shop -waar ik zo langzamerhand echt wel een vaste klant van ben- en ik vind ze betrouwbaar. Ik zeg niet dat andere mensen met negatieve ervaringen liegen of zo ! Alleen maar dat ik positieve ervaringen heb met sexstoreonline.

    Sterke punten
    Voor mij sterk punt dat ik kan kiezen voor een pakje gemak afhaalpunt van post.nl want ik ben nooit thuis als ze aan de deur komen.

    Zwakke punten
    Soms maken ze een fout als er een aanbieding is van 3 flesjes leathercleaner voor ...zoveel.. euro : omdat je dan bij 'aantal' moet invullen '1' (=3 flesjes dus) en dan gaat het soms mis: krijg je 1 flesje i.p.v. 3. Ja, daar moeten ze beter op letten. (overigens na een mailtje maken ze het goed).

    Door Pat op 8 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • vriendelijke medewerkers

    Sterke punten
    snelle levering goed contact met medewerkers goedkoop

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 11 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • teleurstellend - Review over SexshopGay

    op 12.october een cockring van het merk rimba besteld,ontvangen ,blijkt al een van de 3 drukknopen stuk te zijn (kan gebeuren ),naar mail terug gestuurd op eigen kosten .Ontvang een nieuwe ,weeeeeeeeeeeeeeeeer stuk.Weer een mail gestuurd,.....stuurt u maar terug (u krijgt de kosten vergoed ).Dus weer terug....................maar nu ontvang ik niets meer, dus geen cockring maar ook geen geld terug .Man man,wat een treurige zaak,ook gaat het om een sexspeeltje ,service..................slecht ,nooit meer !!!!

    Sterke punten
    jammer genoeg geen

    Zwakke punten
    zie boven

    Door w.Lau op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al meerdere weken geleden een bestelling gedaan en alles zou op voorraad zijn. Komen ze na een paar weken met een smoes dat er een artikel niet meer te leveren is en dat ze me hierover een bericht zouden hebben gestuurd. Nou echt niet. Dezelfde dag zouden ze dan toch gaan afsturen. Inmiddels weer twee weken later niets ontvangen. Het zijn gewoon grote bedriegers die nergens op reageren. Niet kopen dus, wees gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wel betalingen innen maar niet leveren Nergens op reageren

    Door Guido Visser op 29 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb hier nu 2x een bestelling gedaan, snelle levertijd en zoals aangegeven op de site ook discreet verpakt. Zou hier zo weer bestellen.

    Sterke punten
    Discreet verpakt, snelle levertijd

    Zwakke punten
    -

    Door Bernadette op 28 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestellingen boven de €50,00 zijn gratis. Als een bestelling €49,90 en je belt met het klantenservice om te vragen of zij coulantie kunnen verlenen (immers, €5,00 verzendkosten om een tekort van €0,10 is een beetje absurd), dan wordt je belachelijk te woord gestaan. Medewerker: ''Het is een geautomatiseerd systeem (heb ik overigens begrip voor) en ik ga niet een kwartier bezig zijn voor je bestelling om je 5 euro te besparen. Koop maar iets extra's en dan ben je er ook wel.'' Ik zie ook af van mijn aankoop. Zat andere websites die wél waardering hebben voor hun klanten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vreselijke klantenservice

    Door Evert op 28 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer znel en keurig geleverd voor een prima prijs. Fijne aanbiedingen Leuke webwinket

    Sterke punten
    Prijs. Snelheid. Pakje gemak

    Zwakke punten
    Geen

    Door Stelletje op 8 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb afgelopen zaterdag een groot bedrag aan artikelen besteld en is nog niet binnen. slechte reclame op de site. 1 keer maar nooit weer daar wat bestellen.

    Door RHW op 23 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wachten al een week op een bestelling... erg irritant. Het is wel aangemeld bij post.nl maar niet afgeleverd. Onprofessioneel, amateuristisch, en valse beloftes. En als je ze aanschrijft krijg je de bevestigingsmail nog eens toe gestuurd, duh, nee daar zit ik op de wachten. Nooit meer bestel ik daar wat, weg 60 euro.

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Onprofessioneel, amateuristisch, niet te vertrouwen.

    Door Eddie op 13 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I ordered an item over a week ago when it comes to confirmation email it was nearly instant... They got my money alright & let me know about it... Still I havnt recieved the promised email with tracking number for the package that was suppose to be sent the very next day, it has been a week now, I tried to contact them several times, no response, calling them send you to voicemail after second signal... Worst customer service ever! Won't be buying from them ever again!

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Customer service Promises vrs reality Slow service All across the board negative experience

    Door Mars op 3 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.