Sexshopgay is een online gay sex toys shop of ook wel genoemd homo winkel die gespecialiseerd is in fleshjacks, anale dildo's, prostaat stimulators, cockringen, poppers, buttpluggen, anal beads, masturbators en nog veel meer.

Reviews over SexshopGay

  • vriendelijke medewerkers

    Sterke punten
    snelle levering
    goed contact met medewerkers
    goedkoop

    Zwakke punten
    geen

    Door Jan op 11 september 2018 Reageer
  • op 12.october een cockring van het merk rimba besteld,ontvangen ,blijkt al een van de 3 drukknopen stuk te zijn (kan gebeuren ),naar mail terug gestuurd op eigen kosten .Ontvang een nieuwe ,weeeeeeeeeeeeeeeeer stuk.Weer een mail gestuurd,.....stuurt u maar terug (u krijgt de kosten vergoed ).Dus weer terug....................maar nu ontvang ik niets meer, dus geen cockring maar ook geen geld terug .Man man,wat een treurige zaak,ook gaat het om een sexspeeltje ,service..................slecht ,nooit meer !!!!

    Sterke punten
    jammer genoeg geen

    Zwakke punten
    zie boven

    Door w.Lau op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestellingen boven de €50,00 zijn gratis.

    Als een bestelling €49,90 en je belt met het klantenservice om te vragen of zij coulantie kunnen verlenen (immers, €5,00 verzendkosten om een tekort van €0,10 is een beetje absurd), dan wordt je belachelijk te woord gestaan.

    Medewerker: ''Het is een geautomatiseerd systeem (heb ik overigens begrip voor) en ik ga niet een kwartier bezig zijn voor je bestelling om je 5 euro te besparen. Koop maar iets extra's en dan ben je er ook wel.''

    Ik zie ook af van mijn aankoop. Zat andere websites die wél waardering
    hebben voor hun klanten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Vreselijke klantenservice

    Door Evert op 28 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn bestelling gepleegd op 15 november 2016 en de volgende dag (16november2016) bericht dat het pakketje is aangemeld via postNL. Op 22 november eerste poging om te vragen wat er met de zending is gebeurd aangezien het niet meer te volgen was via postNL; geen reactie. Op 23 november een tweede poging; weer geen reactie. Op 24 november werd terug gemaild dat de zending inderdaad niet door was en er op 24 november opnieuw zou worden gestuurd, echter geen voorraad wat ik had besteld. Ik heb diezelfde dag terug gemaild om eerst te weten hoe lang de zending weer zou duren, aangezien ik het in het betreffend weekend nodig had. Er is door de persoon medegedeeld dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Ik heb 25 november terug gemaild om aan te geven wat als vervanging van hetgeen er niet op voorraad was ervan uitgaande dat zoals is toegezegd dan 26 november, uiterlijk 27 november de zending zou worden geleverd.

    Wishfull thinking....ik heb nog meermalen gemaild om te vragen wanneer ik het pakketje kon ontvangen, doch nooit meer reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk is het pakketje afgelopen zaterdag 03 december 2016 bezorgd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Klantenservice van lik mijn vestje
    Komen afspraken niet na
    Communicatie is beperkt

    Door Gaysian op 4 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste Jeff,

    Jammer dat u niet tevreden bent en u niet tevreden hebben kunnen stellen. Helaas was er 1 artikel ten tijde van uw bestelling niet voorradig. Naar aanleiding hiervan heeft u uw order gelijk geannuleerd. Vervolgens hebben wij het aankoopbedrag binnen door de wet gestelde termijn van 14 dagen netjes aan u terug betaald. Binnen de termijn van 14 dagen beticht u ons van internetoplichting en dreigt u met de consumentenbond. Dit is buiten alle proporties.

    Sterke punten
    99% Uitlevering de volgende dag. Helaas gebeurt het soms dat een artikel even uitverkocht is.

    Door Sexshopgay op 27 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • - Komen afspraken niet na
    - Informatie op de site klopt niet
    - Als je belt wordt je bot behandeld
    - zeker geen 'next day' delivery (zelfs als artikelen volgens de site op voorraad waren)

    Sterke punten
    veel artikelen

    Zwakke punten
    teveel om op te noemen

    Door Jeff op 17 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 19 februari heb ik een bestelling geplaatst via hun website, die ik via bankoverschrijving heb betaald. Een dag later kreeg ik een e-mail waarin mij werd verzocht extra portokosten te betalen, omdat de bestelling niet door de brievenbus kon (op zichzelf al vreemd). Maar ook die heb ik maar braaf betaald. Vervolgens hoorde ik enige dagen niets en werd er geen actie ondernomen. Dus stuurde ik een e-mail met de vraag waar mijn bestelling bleef (de verwerking zou namelijk 1-2 dagen duren). Op deze e-mail heb ik nooit een reactie gehad.
    Intussen kwam er maar geen bestelling binnen. Vervolgens heb ik op 1 maart gebeld. Ze konden zo snel niet zien of ik die extra portokosten had betaald. Uiteindelijk beloofde men de zending die dag of een dag later te versturen (zonder maar enige excuses aan te bieden). Gisteren ontving ik een e-mail met de volgende kromme tekst:

    'Rush Poppers Extra Sterk 3 Flesjes zijn helaas niet meer leverbaar, we zullen de eu uitvoering doen en ik zal een rusch extra strong 30ml doen'.

    Vandaag inderdaad de zending ontvangen. In plaats van de drie bestelde en betaalde flesjes poppers ultra strong heb ik 1 flesje ultra strong ontvangen en 2 (goedkopere) EU-versies. Eigenlijk heb ik dus recht op restitutie van geld. Maar daar wordt in het geheel niet over gesproken. Bij deze webshop moet alles maar voor zoete koek worden geslikt....
    Tamelijk waardeloos dus!

    Door Pim de Wit op 4 maart 2015 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb twee bestellingen op de website geplaatst.

    De eerste was een vacuümpomp kit. Misschien voor een aflevering, krijg ik thuis een cilinder en een pomp van de zelfde merk zonder de silicone deel (en dus niet de exacte kit). Drie weken later de product heeft een probleem met de clip : ik vraag voor een vervangstuk en krijg de silicone deel maar niet de vervangstuk voor de clip die ik nodig heb.

    De tweede bestelling heb ik nog niet gekregen (na twee weken). Er is een aflevering en ik krijg geen antwoord voor de termijn om mijn bestelling te hebben. De klantendienst antwoord echt niet snel, ze hebben al gezegd dat mijn emails komen in hun SPAMbox ondanks ik de website contactformulaar gebruikte (toch vreemd) en ik moet dus verscheidene emails zenden om een antwoord te krijgen.

    I've placed two orders on this website.

    For the first one (vacuum-pump kit), I haven't received the kit but a separate cylinder and pump from the same brand, without the silicone sleeve. I've not complained about it as I had sleeves at home. Three weeks later, the top clip of the cylinder had a problem I mentioned in an email to get a replacement part. I've received a silicone sleeve instead. So I'm still waiting for the replacement part and a solution.

    Then for the second one, I ordered another item on the website which appears to be out of stock for weeks (but there is no way to know it before ordering). I've been waiting for two weeks now and still do not get any answer about the delay for this order. I have to send many emails before getting any answer as the customer service told me some of the messages get into their SPAMbox. That's so strange because I firstly used the contactform on their website.

    Sterke punten
    groot assortiment, goedkoop

    Zwakke punten
    slechte klantendienst

    Door Rakeesh op 19 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doe al tijdje zaken met ze en bevalt mij enorm ben op sexshopgay terecht gekomen maar hebben ook www.sexstoreonline.nl die mij als hetro iets meer mogelijkheden geeft. Ze leveren zeer snel uit en verdikkeme ja goedkoopste zijn ze bij wie ik heb vergeleken. Ja weet niet wie Bert is maar sjonge sjonge wat ben ik tevreden.
    Heb een zeer vriendelijke man gesproken die zelfs aangaf dat ze binnenkort de grootste eroticlifestyle winkel(sexshop) van Nederland hebben van 1000m2 in Emmen..gosh als je zoiets kunt doen dan ben je niet slecht bezig is mijn idee..heb begrepen dat het taboo gaat heten, Google op Taboo geeft www.taboo.nl, kijk maar eens

    Sterke punten
    Snelle levering, goedkoop

    Zwakke punten
    Zet mij aan tot meer te bestellen

    Door Gerard op 7 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste Bert,

    Het betreurd ons dat u niet tevreden bent over onze service.

    Ik wil graag uw klacht behandelen, zou u contact met ons willen opnemen?

    Met vriendelijke groet,

    Team SexShopGay.nl

    Door Daan op 14 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zeer ontevreden over mijn bestelling, ik heb namelijk nooit een bestelling ontvangen!! Ik heb er achteraan gebeld en ik werd door een onvriendelijke man tewoord gestaan, er zou een storing geweest zijn waardoor ze alles kwijt waren of ik even de bevestigings mail kon sturen, die heb ik nooit gekregen! 'Ja dan heb je gewoon pech'

    Wat een goede service, ik bestel in vervolg bij de concurrent.

    Sterke punten
    Groot assortiment

    Zwakke punten
    Slechte klanten service
    slome website

    Door Bert op 31 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SexshopGay

Schrijf je eigen review over SexshopGay